خانهکانال اسپیرال گالوانیزه

کانال اسپیرال گالوانیزه

کانال اسپیرال گالوانیزه

کانال اسپیرال

کانال اسپیرال گالوانیزه

امروزه به دلایلی مانند نصب ساده و نمای زیبا و مدرن استحکام و دوام بالا ، تلفات انرژی پایین، افت فشارهوای کمتر نسبت به کانالهای چهارگوش، بالا رفتن سرعت تولید و تحویل به علت اتصالات متداول، انبار کانال ها و قابلیت پیش تولید و ارائه خدمات مناسب به مشتریان، تقاضا برای استفاده از کانال اسپیرال گالوانیزه PSB بسیار افزایش یافته است.از این رو شرکت پیشگام سپهر PSB برای دستیابی به کیفیت و دقت منطبق بر استاندارد های معتبر ساخت ،طراحی و ساخت قطعات، از نرم افزارهای مربوطه و ماشین آلات مدرن بهره گرفته است.تا بهترین خدمات را در کوتاهترین زمان به مشتریان ارائه دهد.

کاربردهای کانال اسپیرال گالوانیزه

کانال های اسپیرال در کاربردهای تجاری، صنعتی، شیمی و زیر زمینی مورد استفاده قرار می گیرند. انطباق پذیری کانال های اسپیرال منجر به استفاده از آن در رنج وسیعی از کاربردها می گردد.

کانال اسپیرال گالوانیزه برای سیستم های HVAC مورد استفاده می باشد.کانال اسپیرال می تواند در بسیاری از کاربری ها از جمله ساختمان های مسکونی و اداری، رستوران ها، کافی شاپ ها، مساجد، سالن های ورزشی، درمانگاه ها و بیمارستان ها،باشگاه های ورزشی، استادیوم ها، مدارس و دانشگاه ها، فروشگاهها و مراکز خرید، آشپزخانه های صنعتی، ساختمان های اداری و انبارها، مراکز تفریحی، مراکز عمومی مانند سرویس های بهداشتی وبسیاری دیگرمورد استفاده قرار گیرد.

همچنین توانایی کانال اسپیرال گالوانیزه در انتقال فشار مثبت و منفی منجر به استفاده وسیع آن در کاربردهای صنعتی همچون سیستم های تهویه در سوله های صنعتی، حذف بخار های شیمیایی ودیگر سموم زیست محیطی، حذف محصولات جانبی تولید مانند خاک اره و تراشه های چوب و انتقال مواد از سیلوها و کامیون ها گشته است.

نحوه ساخت کانال اسپیرال گالوانیزه

نحوه ساخت کانال اسپیرال گالوانیزه پروسه ای ساده اما کاربردی و خاص را شامل می شود. به طور کلی می توان اینگونه بیان نمود که در طی ساخت و تولید کانال گرد اسپیرال، ورق های فلزی که کانال ها از آن ساخته می شود؛ به دور یک محور دورانی گرد، پیچیده می شود. در طی این حرکت دورانی، درز های عرضی بر روی کانال ایجاد می گردد که از یک سو موجب افزایش استحکام و مقاومت کانل می گردد و از سوی دیگر می توان اینطور بیان نمود که کانال اسپیرال در محل درزها دارای آب بندی مناسبی می گردد.

ساخت کانال اسپیرال

مشخصات فنی کانال اسپیرال

  • ضخامت کاربردی 0.5 الی 2 میلیمتر
  • طول استاندارد 10 فوت (3 متر) می باشد مگر به در خواست مشتری در طول دلخواه
  • این محصول در قطرهای 4 الی 80 اینچ قابل تولید می باشد قطرهای این کانال به سانتیمتر عبارتند از 10 – 12 – 15 – 18 – 20 – 22.5 – 25 – 30 – 35 – 40 – 45 – 50 – 55 – 60 – 65 – 70 – 75 – 80 – 90 – 100 – 110 – 120 – 140 – 160 – 180 – 200
  • کانالهای تولیدی از جنس ورق فولادی گالوانیزه می باشند. تولید کانال اسپیرال از سایر فلزات (استیل، آلومینیوم… ) مقدور است.
  • ایجاد neck در نوار موجب استحکام بیشتر کانال شده که در جمیع قطرها قابل اجراست.
  • کانالها آب بندی کامل می باشند.
  • مقاوم در بازه دمای 30- الی 250+ درجه سانتیگراد

کانال اسپیرال گالوانیزه

لوله اسپیرال چیست؟

برای پاسخ به این سوال علاوه بر اینکه این محصول نام دیگر همان کانال اسپیرال است، در ابتدا می بایست با شیوه ساخت این محصول آشنا شویم. به طور کلی لوله اسپیرال هوا از پیچاندن ورق های فلزی حول یک محور دورانی ایجاد می گردد. در این میان بر روی لوله اسپیرال درزهای عرضی ایجاد می گردد که همین درزها موجب آب بندی و افزایش استحکام لوله می گردد.
همچنین در پاسخ به پرسش لوله اسپیرال چیست می توان به زمینه های مختلف کاربرد آن در صنایع مختلف اشاره نمود که بیشتر برای انتقال و جابجایی هوا در انواع سیستم های هوارسان و سیستم های تهویه مطبوع کاربرد دارد.

ساختار کانال اسپیرال

کانال های اسپیرال از نوارهای فولادی که حول یک قالب فلزی سخت بطور مارپیچ پیچیده شده و به یکدیگر متصل می گردند تشکیل یافته است.ساختار 4 لایه در محل اتصال، باعث تقویت دراین مکان می گردد. کانال اسپیرال دارای سطح صاف داخلی برای کاهش اصطکاک و خط اتصال برجسته (دنده دار) در تمام سطح خارجی کانال می باشد.
قطعات کانال بوسیله فلنج ها و کلمپ ها به یکدیگر متصل می گردند. به کمک کانال اسپیرال کار کانال کشی بسیار سریع انجام پذیر می باشد. کانال اسپیرال درواقع یک کانال انتقال هوای گرد می باشد که امروزه جهت جابه جایی هوا در فضاهای مختلف بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، از کانال اسپیرال جهت تامین تهویه مطبوع انواع فضاها با کاربری های متفاوت می توان استفاده نمود.

کانال اسپیرال گالوانیزه

کانال های اسپیرال شرکت پیشگام سپهرPSB در طول های 5/0 تا 6 متر قابل تولید هستند که طول استاندارد شاخه ها 3 متر می باشند،همچنین کانال های اسپیرال PSB از قطر 100 تا 2500 میلیمتر با استفاده از نوار گالوانیزه، آلومینیوم و یا استنلس استیل قابل تولید هستند. این کانال ها را می توان با ضخامت های 0.6 ، 0.8 و 1 میلیمتر و یا به صورت سفارشی با ضخامت های بالاتر، با توجه به پروژه مورد نظر تولید نمود. بازده دمای کاری کانال های اسپیرال از C°250+ ~ C°20 – می باشد.
نحوه ساخت کانال اسپیرال PSB به گونه ای می باشد که ورقی که با آن کانال تولید می گردد، به صورت Spiral Seam حول محور کانال گرد می چرخد و از بیرون برجستگی روی کانال به وجود می آورد که خود باعث استحکام بیشتر نسبت به کانال های گرد معمولی با درز طولی و ضخامت مشابه می باشد.
سطح کانال اسپیرال با اینکه از بیرون دارای برجستگی می باشد، از داخل کاملا صاف بوده و هیچ گونه افت فشاری در طول مسیر حرکت هوا و یا سیال دیگر به وجود نمی آورد.
وجود Spira Seam در کانال های اسپیرال PSB موجب ایجاد استحکام بسیار بالا در کانال می گردد و با ایجاد هوابندی مناسب میزان نشتی کانال را به حداقل می رساند. برای افزایش استحکام می توان برجستگی هایی درمحیط کانال اضافه نمود.(کانال اسپیرال رخ دار) در نتیجه می توان کانال را سبک تر، ارزان تر و با ضخامت کمتر نسبت به کانال گرد با درز طولی و یا کانال چهارگوش معادل، تولید نمود.

مزایای استفاده از کانال های اسپیرال

مزایای کانال های اسپیرال سبب گسترش روزافزون استفاده ار آن در ساختمان ها، کارخانجات، ورزشگاهها، مراکز عمومی، راه سازی و پل سازی و هم چنین در طراحی دکوراسیون داخلی گردیده است.

  • به دلیل اتصالات متداول، انبار کانال ها و قابلیت پیش تولید، زمان تحویل به حداقل رسیده است.
  • به دلیل کمتر بودن سطح جانبی نسبت به کانال چهارگوش دارای اتلاف انرژی کمتری می باشد.
  • بر اساس نوع کاربرد از ورق گالوانیزه، آلومینیوم یا استیل ساخته می شوند.
  • نسبت به کانال های گرد با درز طولی دارای استحکام بالاتری می باشد.
  • نسبت به کانال چهارگوش صدا و افت فشار کمتری ایجاد می کند.
  • نمای زیبا و مدرن برای محیط هایی با طراحی اکسپوز
  • تقسیم صحیح هوا و ایجاد جریان یکنواخت
  • نیاز کمتر به ساپورت و فلنج
  • تولید و نصب سریع و آسان
  • سهولت درعایقکاری
  • بدون نشتی هوا

افت فشار کانال اسپیرال

افت فشار کانال اسپیرال

انواع اتصالات سیستم کانال اسپیرال

برای تغییر مسیر در شبکه کانال ، تبدیل مقطع کانال و تقسیم هوا،از اتصالات استفاده می شود. برای اتصال مناسب و آسان قطعات به یکدیگر ، با در نظر گرفتن تلرانس دقیق ، ساخت اتصالات صورت می پذیرد. اتصالات سیستم کانال کشی اسپیرال در سه نوع فلنجی ، گسکت دار و داخل کانالی و بر اساس سفارش مشتری از ورق استیل ، آلومینیوم و یا گالوانیزه تولید می گردند.

گسکت

شرکت پیشگام سپهرPSB در راستای تجربه ی فراوانی که با بهره گیری از فناوری روز اروپا، در زمینه طراحی و ساخت قطعات سیستم های انتقال هوا دارد، سیستم کانال کشی پوش – فیت را ارائه می نماید. سیستم کانال کشی پوش – فیت متشکل است از کانال های اسپیرال و اتصالات مجهز به گسکت های هوابند از جنس EPDM که ضمن افزایش کیفیت و سهولت در نصب ، با هوابند کردن محل اتصال قطعات، موجب افزایش بهره وری سیستم و صرفه جویی در مصرف انرژی می گردد. گسکت هوابند، از نوار لاستیکی EPDM تشکیل شده که در برابر اشعه ماورابنفش از خود مقاومت نشان داده و در بازه دمایی -30°C تا +100 °C نوسانات دما روی آن بی تأثیر است. در قسمت های انتهایی اتصالات شیاری تعبیه شده که گسکت ها در آن قسمت قرار میگیرند و هنگام اتصال به داخل کانال، درز محل اتصال به طور کامل توسط پروفیل لاستیکی پر می شود.

گسکت

حالات مختلف اتصال قطعات کانال اسپیرال

بین دو کانال مستقیم توسط رابط نر

گسکت کانال اسپیرال

بین کانال و اتصالات که اتصال در داخل کانال صورت می گیرد                                                                         بین دو اتصال توسط رابط ماده
اتصال گسکت
مزایای سیستم کانال کشی پوش – فیت
  • در بازه فشار کاری -5000 Pa تا +3000 Paسیستم هوابند می باشد
  • در فضاهایی که غیر قابل دسترس می باشند و در روش های معمول اتصال مانند اتصال با فلنج امکان هوابند کردن آن ها وجود ندارد،درزهای اتصال امکان هوابند شدن را دارند
  • برآوردن شرایط کلاس 3 نشتی SMACNA
  • در هنگام نصب بدون آنکه هوابند بودن سیستم مشکلی به وجود آورد،امکان چرخش و تنظیم دقیق اتصال قطعات را فراهم می آورد
  • درزهای اتصال در شرایط کاری مداوم در برابر نوسانات دما در بازه دمایی -30°C تا +100°C از خود مقاومت نشان می دهند
  • با همه شرایط آب و هوایی سازگار می باشد
  • در برابر اشعه UV مقاوم می باشد
  • نصب سریع و آسان

کانال اسپیرال گالوانیزه

انواع اتصالات عبارت اند از:

رابط ، سه راه شلواره مستقیم ، زانو 90 درجه ، زانو 45 درجه ، سه راه 90 درجه ، سه راه 45 درجه ، سه راه تبدیل 90 درجه ، سه راه تبدیل 45 درجه ، سه راه شلواره 90 درجه ، سه راه شلواره 45 درجه ، تبدیل گرد به گرد ، تبدیل چهارگوش به گرد ، فلنج ، بست ساپورت ، ساپورت کامل ، کلاهک آلمانی ، درپوش ، چهارراه 90 درجه ، چهار راه 45 درجه ، چهار راه تبدیل 90 درجه ، چهار راه تبدیل 45 درجه ، زانو s ، زانو چپقی ، سه راه TC ، سه راه با انشعاب چهارگوش
برای اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه اتصالات و تبدیل های کانال اسپیرال مراجعه نمایید.

کانال اسپیرال گالوانیزه

کانال اسپیرال گالوانیزه

مزایا

  • ایجاد افت فشار کمتر نسبت به کانال های چهارگوش
  • انتقال و تقسیم صحیح هوا
  • استفاده کمتر از ساپورت ها و فلنچ ها
  • زیبایی و استحکام
  • استفاده از جنس آلومینیم برای مناطق مرطوب
  • استفاده از جنس استیل برای محیط های بهداشتی
  • از دیگر مزایای این سیستم قابلیت پیش ساخته شدن و انبار کردن کانال ها و اتصالات متداول می باشد که تحویل کالا به مشتری را سرعت بخشیده است.

زانو کانال اسپیرال گالوانیزه

امروزه نسل جدیدی از کانال گرد با نام کانال اسپیرال ، با ویژگیهای بارزی عرضه شده است که علاوه بر تولید و استوک جمیع سایزها در طول و قطر دلخواه ، دارای مقاومت بسیار بالا می باشد. تکنولوژی ساخت کانالهای اسپیرال، متکی بر دوخت و پرس مارپیچی لبه های نوار فلزی است که طی پروسه رولفرم به صورت نر و ماده در آمده باشد.

چهار لبه فرم گرفته و پرس شده که به طور مارپیچ بر سطح خارجی کانال ایجاد می شود موجب مقاومت و استحکام بی نظیر کانال اسپیرال می شود
سرعت تولید، مقاومت بالا، شرایط نصب آسان، تحمل فشار و سرعت بالای جریان موجب کاربرد روز افزون کانال های اسپیرال شده است. من جمله در سیستمهای تهویه مطبوع، تخلیه بخارات و گازهای زیان آور و نیزجابجایی پودر و دانه و غلات و صدها کاربرد دیگر.

لوله های اسپیرال ساده در سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی( تاسیسات ) جهت انتقال هوا و گرد و غبار همچنین انتقال مواد زائد و شوتینگ زباله مورد استفاده قرار می‌گیرد. ضمنا با توجه به وزن سبک ، ضخامت کمتر و مقاوم بودن در برابر شکنندگی جایگزین مناسبی برای لوله های دودکش سیمانی در ساختمان‌ها می‌باشد به‌طوریکه مورد تایید سازمان نظام مهندسی ساختمان قرار گرفته است.

کانال های اسپیرال در تاسیسات انبوه سازی ها، کارخانه ها ، مراکز اداری – تجاری، سوله‌ها ، تونلها ، فرودگاها، پایانه های مسافربری مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع اتصالات این کانالها شامل سه راهی ، زانو ها ، تبدیل، چهار راه ها ، بست ها ، شلواره ها ، دمپر ، هود و غیره می باشد. این شرکت قابلییت تولید این لوله همراه با عایق های حرارتی را نیز دارد.
بخش دیگری از این لوله‌ها در شکل استوانه‌ای و اووال(بیضی شکل) به‌عنوان غلاف (duct) مخصوص عملیات تنیدگی (post-tensioning) در انواع سازه‌های بتنی پل‌ها ،پارکینگ‌های طبقاتی،آپارتمان سازی ومخازن بتنی مورد استفاده قرار می گیرند.

لوله های اسپیرال مشبک جهت استفاده در انواع فیلتر های سوخت رسانی، تصفیه گاز، روغن، گازوئیل، در صنایع خودروسازی و پالایشگاهی و نیروگاهی می‌باشد.

کانال اسپیرال گالوانیزه

مقایسه کانال اسپیرال با کانال های چهارگوش سنتی

  • ظاهر کانال اسپیرال گالوانیزه جذاب بوده و اغلب توسط معماران بدلیل خواط زیبایی شناختی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند.کانال های اسپیرال رنگ شده می توانند درفضاهای داخلی ساختمان مورد استفاده قرار گیرند.
  • ویژگی های منحصر به فرد کانال اسپیرال می تواند هزینه های نصب را کاهش دهد
  • راحتی نصب بواسطه ساختار گرد
  • اتصالات به سرعت و به راحتی ساخته شده و به آسانی آب بندی می شوند.
  • کانال های اسپیرال هزینه های عملیاتی را کاهش میدهند
  • نشت هوای کم، جریان هوای بهینه
  • ویژگی ها و افت فشار پایین اجازه می دهد که تجهیزات جابجایی هوا کوچکتر و کارامدتر باشند.
  • کانال های اسپیرال از نوارهای فولادی در هر قطری تولید و ساخته می شوند.
  • سطح داخلی صاف کانال اسپیرال، گرد و غبار کمتری را نگه داشته و براحتی تمیز می شود.
  • لوازم جانبی متعدد
  • اتصالات و تبدیلات هوا، بطور کارآمدی نیازهای توزیع پیچیده هوارا برطرف کرده و زمان وهزینه نصب را کاهش می دهد.
  • قطعات استاندارد برای هر نوع کاربردی مانند سه راهی ها، زانویی ها، شلواره ها، تبدیل های گرد به گرد،تبدیل های چهارگوش به گرد، سه راه تبدیل ها، هود ها، کلاهک ها، رابط ها، فلنج ها، ساپورت ها، ساپورت های کامل، سه راه شلواره ها، درپوش ها، زانوی تبدیل و…
  • قطعات سفارشی را می توان برای هر هدف و کاربردی ارایه نمود.
  • قابل ساخت با بسیاری از مواد همچون گالوانیزه، آلومینیوم،استنلس استیل و مس

کانال اسپیرال گالوانیزه

کانال اسپیرال گالوانیزه

کانال اسپیرال گالوانیزه

اجرت ساخت و نصب کانال

با توجه به مکانیزه شدن سیستم های ساخت و تولید کانال های هوا، باید بیان نمود که اجرت ساخت و نصب کانال های هوا دیگر مانند زمان های گذشته محاسبه نمی گردد. امروزه با پیشرفت علم و گسترش روز افزون تکنولوژی از ماشین آلات و تجهیزات مدرن و به روزی جهت ساخت کانال های هوا استفاده می شود که همین امر موجب می شود تا تعداد بسیار زیادی از انواع متفاوت و مختلف کانال ها را بتوان در کوتاهترین زمان تولید و به بازار مصرف ارائه نمود.

اما در حالت کلی می توان بیان داشت که اجرت ساخت و نصب کانال هوا با توجه به پارامتر های متفاوتی از جمله جنس، نوع، سایز و شرایط نصب کانال و … تعیین می گردد.

کانال های اسپیرال عایق شده

کانال های دوجداره اسپیرال که هر دوعایق حرارتی و صوتی را دارا می باشند باعث کم شدن سروصدا در هر سیستم توزیع هوا می گردند.

این محصول دو جداره شامل 2 لایه کانال اسپیرال بیرونی و درونی است که بین آنها عایق پشم شیشه قرار دارد که باعث کاهش سروصدا و صرفه جویی در مصرف انرژی می گردد.

بدلیل ساختار قوی فوق العاده کانال اسپیرال، سیستم کانال نیاز به اتصالات و ساپورت های کمتری دارد.در سیستم های تهویه فشار بالا و برای سیستم های توزیع زیرزمینی و روزمینی مانند تهویه، حذف گرد و غبار، انتقال مواد، خروجی مونواکسید کربن و نوع دوجداره آن برای عایق حرارتی و صوتی کاربرد دارند.

کارشناسان شرکت پیشگام سپهر تولید کننده کانال اسپیرال گالوانیزه و انواع اتصالات ، آماده ارائه مشاوره رایگان به شما می باشد.

کانال اسپیرال گالوانیزه

امروزه در صنعت تهویه مطبوع و کانال کشی هوا کانال اسپیرال یکی از سریع ترین و اقتصادی ترین کانال های فلزی می باشد. کانال اسپیرال به دلیل ظاهر زیبا و کیفیت فراتر از سایر کانال های هوا، به سرعت جایگاه خود را در صنعت تهویه باز و تثبیت کرد، به طوری که استفاده از کانال اسپیرال اجتناب ناپذیر شده است. شرکت پیشگام سپهر برساد با بکارگیری مهندسین مجرب و استفاده از ماشین آلات مدرن و روز اروپا این افتخار را دارد که اطلاعات جامعی را در زمینه تولید این محصول در اختیار مصرف کنندگان قرار دهد.
کانال اسپیرال از جنس مختلفی ساخته شده است که در مورد آنها توضیح خواهیم داد. ابتدا از جنس گالوانیزه ساخته شده است که برای مصارف عمومی استفاده می شود و از بافته شدن یک رول ورق گالوانیزه پیوسته ساخته می شود. مدل کانال اسپیرال دوم از آلومینیوم ساخته شده است که در مناطق مرطوب استفاده می شود. ثالثاً کانال اسپیرال استیل است که برای نصب در محیط های بهداشتی یا استفاده های خاص به صورت اتصالات مورب ساخته می شود. سطح صاف این اتصال در داخل کانال قرار گرفته و باعث می شود که جریان هوای داخل کانال با کمترین اصطکاک مواجه شود و کارایی بیشتری در جریان انتقال هوا داشته باشد. درزهای مورب و ممتد این کانال تهویه کارایی کانال اسپیرال را تضمین می کنند.
از آنجایی که تولید کانال اسپیرال توسط ماشین آلات مدرن و پیشرفته انجام می شود، در نتیجه کانال ها با دقت بالایی تولید می شوند و زمان تولید به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. بنابراین یکی از مزایای تولید و استفاده از کانال اسپیرال گالوانیزه کیفیت بالا و کاهش زمان تولید می باشد. به همین دلیل مهندسان و کارفرمایان تمایل بیشتری به استفاده از آن دارند.
لازم به ذکر است که ضخامت ورق کانال اسپیرال گالوانیزه به میزان فشار هوا و قطر کانال اسپیرال بستگی دارد و بین 0.6 تا 1.25 میلی متر متغیر است.
 
قطعات مورد نیاز در کانال اسپیرال
برای اجرای کانال اسپیرال قطعاتی مانند زانو، سه راهی، چهارراه ها، تبدیل ها، شلواره و درپوش ها با اتصالاتی مانند فلنج، رابط، گسکت و اورلپ به مسیر اصلی کانال متصل می شوند.
تولید انواع قطعات کانال اسپیرال مانند زانو و سه راه و … ابتدا به صورت سه بعدی و از طریق نرم افزارهای کامپیوتری طراحی شده و سپس قالب قطعه مورد نظر بر روی ورق مورد نیاز با دستگاه CNC از طریق برش پلاسما ساخته می شود و با دقت بسیار بالا ، برش داده و آماده می شود.
 
زانوهای کانال اسپیرال و انواع مختلف آن
برای انتقال هوای کانال اسپیرال که نیاز به گردش در زاویه 90 درجه یا غیر 90 درجه دارد از زانویی کانال اسپیرال گالوانیزه که دو طرف قطر یکسانی دارد استفاده می شود. در بازار تهویه زانوهای کانال اسپیرال توسط مهندسین مجرب و عموماً 4 تکه و 5 تکه ساخته می شود. لازم به ذکر است که هرچه اجزای زانوی کانال اسپیرال بیشتر باشد در اصطلاح زانو هوا می گیرد و این حالت چرخشی زانوی کانال اسپیرال گالوانیزه باعث انتقال استاندارد هوا به داخل کانال اسپیرال می شود.
پس از طراحی اجزای داخلی زانو کانال اسپیرال با نرم افزار و تعیین تعداد قطعات، تمامی قطعات توسط CNC برش داده شده و دو طرف هر قسمت به صورت «یک لب – دو لب» ماشینکاری و مونتاژ می شود.
دو سر زانو کانال اسپیرال با توجه به نوع اتصال زانو به کانال اسپیرال به یک قطر است تا در هنگام اتصال به قطعه بعدی به صورت فیت نصب شود. اگر قرار باشد کانال اسپیرال با فلنج به کانال اسپیرال دیگری متصل شود، این وجوه باعث می شود که هر دو انتهای زانوی کانال اسپیرال، لبه فلنج در دو سر زانو بنشیند و با لبه زدن پشت فلنج، فلنج ثابت شود. 
اگر قطر کانال اسپیرال گالوانیزه زیاد باشد، امکان استفاده از حالت “یک لب دو لب” وجود نخواهد داشت، بنابراین باید از فلنج استفاده شود. نکته مهم دیگری که باید به آن توجه شود این است که در برخی موارد قطر دهانه زانو باید کم باشد، بنابراین در این حالت باید اجزای زانوی کانال اسپیرال را کمترین مقدار در نظر گرفت و در نهایت آن را برش داده می شود و مونتاژ می شود.
انتخاب ضخامت ورق مورد استفاده در تولید زانویی کانال اسپیرال به قطر زانو و همچنین فشار هوای داخلی کانال اسپیرال بستگی دارد. زانوی کانال اسپیرال با توجه به جزئیات نقشه کانال اسپیرال در هر زاویه ای قابل تولید است.
متریال زانوی کانال اسپیرال با توجه به نیاز کارفرما و پروژه از ورق گالوانیزه، آلومینیوم، استیل و همچنین ورق رنگی و حتی روغنی تولید و عرضه می شود.
زانو با قطر غیر مساوی کانال اسپیرال
در صورت نیاز به تغییر اندازه قطر کانال اسپیرال و همچنین تغییر جهت کانال اسپیرال در کانال هوا از زانوی با قطر غیر مساوی یا در اصطلاح زانو تبدیل استفاده می شود. بنابراین زانو تبدیل در اندازه های مختلف و در زوایای مختلف برای اتصال دو مسیر غیر هم قطر و غیر هم راستا قرار می گیرد. برای برقراری ارتباط بین زانو با قطر غیر مساوی با مسیر اصلی کانال اسپیرال از روش هایی مانند “فیتینگ”، “فلنج” و “یک لب و دو لب” استفاده می شود. زانو تبدیل را می توان در زوایای مختلف 30، 45، 60 و 90 تولید کرد.
ضخامت ورق زانو با قطر غیر مساوی کانال اسپیرال از 0.4 به بالا می باشد.
     •زانوی S کانال اسپیرال
در صورتی که فاصله تغییر مسیر موازی یا غیر موازی به حداقل برسد و امکان استفاده از دو زانو کانال اسپیرال وجود نداشته باشد، در این مسیرها از زانویی کانال اسپیرال S یک تکه استفاده می شود. موارد استفاده از زانویی کانال اسپیرال S در فضاهایی که قطر کانال اسپیرال در جهت خود تغییر نمی کند به یک اندازه است، اما اگر قطر کانال اسپیرال در ورودی و خروجی قطعه متغیر باشد، زانوی S کانال اسپیرال غیر قابل استفاده است و این قطعه در قطر ورودی و خروجی برابر قابل تولید می باشد.
     •زانو 45 درجه کانال اسپیرال 
زانو 45 درجه کانال اسپیرال که با ورق های گالوانیزه، استیل و آلومینیومی ساخته می شود و قطعه ای برای تغییر مسیر در کانال هوا به میزان 45 درجه می باشد. این قطعه در دو نوع ساده و زانو تبدیل تولید می شود. در ساخت این قطعه از ورق بیشتری نسبت به زانویی ۳۰ درجه استفاده می کند. به همین دلیل قیمت کانال اسپیرال با زانو 45 درجه بالاتر از کانال اسپیرال با زانو 30 درجه است. ضخامت و نوع ورق استفاده شده نیز در قیمت آن تاثیر دارد. با افزایش ضخامت ورق مصرفی قیمت کانال اسپیرال با زانو 45 درجه نیز افزایش می یابد. در بین ورق ها، استیل گران ترین و گالوانیزه ارزان ترین است.
     •زانو 60 درجه کانال اسپیرال 
زانویی 60 درجه کانال اسپیرال که با ورق های گالوانیزه، استیل و آلومینیومی ساخته شده است قطعه ای برای تغییر مسیر در کانال هوا به میزان 60 درجه می باشد. این قطعه در دو نوع ساده و زانو تبدیل تولید می شود. همانند نمونه های قبلی ضخامت ورق استفاده شده و نوع ورق در قیمت کانال اسپیرال با زانو 60 درجه تاثیر دارد.
     •زانو 90 درجه کانال اسپیرال 
زانو 90 درجه کانال اسپیرال با ورق های گالوانیزه، آلومینیوم و استیل ساخته شده است. زانوی 90 درجه به دلیل میزان ورق استفاده شده در آن قیمت بالاتری از تمامی زانو های نامبرده دارد زیرا با افزایش ضخامت ورق مصرفی قیمت زانو کانال اسپیرال با نیز افزایش می یابد.
     •سه راهی کانال اسپیرال و انواع آن
اگر مسیر کانال اسپیرال از یک لاین به دو لاین تغییر کند، از قطعه ای به نام سه راهی کانال اسپیرال استفاده می شود. جدا از ضخامت ورق مورد استفاده، نوع ورق زانویی 30 درجه در تعیین قیمت آن موثر است. به عنوان مثال، قیمت کانال اسپیرال با زانویی از ورق گالوانیزه ارزان تر از قیمت زانویی ساخته شده از ورق آلومینیوم است و قیمت کانال اسپیرال با زانویی ساخته شده از ورق آلومینیوم ارزان تر از قیمت ورق استیل است و قیمت اتصال کانال اسپیرال ساخته شده از ورق گالوانیزه از تمامی موارد نامبرده پایین تر است. در نتیجه در تعیین قیمت اتصالا کانال اسپیرال هم نوع ورق استفاده شده و هم ضخامت ورق از عوامل تاثیرگذار خواهد بود.
 
آنچه باید درباره کانال اسپیرال بدانیم
کانال اسپیرال در بیمارستان ها، سوله های صنعتی، باشگاه های ورزشی، استادیوم ها، آشپزخانه های صنعتی و همچنین رستوران ها و کافی شاپ هایی که می خواهند کانال کشی اکسپوز و یا در معرض دید اجرا کنند مصرف می شود.
کانال اسپیرال گالوانیزه یا آلومینیومی از ضخامت 0.5 تا 2 میلی متر و به صورت اسپیرال توسط ماشین آلات ساخته شده است. هر شاخه از کانال اسپیرال دارای طول 3 متر است. این محصول در بازه دمایی -30 تا +250 درجه سانتیگراد مقاومت خود را نشان می دهد.
 
ویژگی های کانال اسپیرال
کانال اسپیرال نسبت به کانال های چهارگوش افت فشار کمتری دارد و به همین دلیل امکان انتقال و توزیع صحیح هوا را فراهم می کند. در هنگام نصب کانال اسپیرال، از تکیه گاه ها و فلنج های کمتری استفاده خواهد شد. کانال اسپیرال زیبایی و استحکام بیشتری نسبت به کانال های چهارگوش دارد. از آنجایی که کانال اسپیرال می تواند از آلومینیوم ساخته شود، برای مکان هایی با رطوبت یا آب و هوای سخت مناسب است. همچنین کانال اسپیرال با جنس گالوانیزه به طور گسترده برای محیط های بهداشتی استفاده می شود. یکی دیگر از ویژگی های کانال اسپیرال این است که این محصول به صورت پیش ساخته و قابل نگهداری در انبار می باشد تا به راحتی و در کمترین زمان ممکن به دست مشتری برسد.
این ویژگی های منحصر به فرد کانال اسپیرال باعث شده است که استفاده از آن در ساختمان ها و کارخانه ها و همچنین استادیوم ها روز به روز گسترش یابد. همچنین کانال اسپیرال در طراحی دکوراسیون داخلی کاربرد فراوانی دارد.
تکنولوژی ساخت و تولید کانال های اسپیرال بر اساس ایجاد برآمدگی در لبه های نوار گالوانیزه است که در فرآیند رول فرم به حالت نر و ماده در آمده است. این برآمدگی در سطح بیرونی کانال ایجاد می شود و باعث مقاومت و استحکام باورنکردنی کانال اسپیرال می شود.
از دلایل افزایش استفاده از کانال اسپیرال می توان به سرعت در تولید مقاومت بالا، شرایط نصب آسان، تحمل فشار و سرعت جریان هوا بالا اشاره کرد. جدا از سیستم های تهویه مطبوع، از کانال اسپیرال می توان برای تخلیه بخارات و گازهای مضر و همچنین برای جابجایی دانه و پودر دانه استفاده کرد.
کانال اسپیرال مناسب برای سیستم های گرمایشی و سرمایشی و انتقال هوا و گرد و غبار بوده و از آنجایی که وزن سبکی دارد جایگزین مناسبی برای لوله های دودکش سیمانی ساختمان ها می باشد.
 
همانطور که در بالا ذکر شد، کانال های اسپیرال در مقایسه با کانال های چهارگوش سنتی ظاهر جذاب تری دارند و به همین دلیل زیبایی شناسی ساختمان اغلب توسط معماران استفاده می شوند. کانال های اسپیرال را می توان با هر کد رنگی بنا به نظر مشتری با رنگ کوره ای الکترواستاتیک رنگ آمیزی کرد. نصب کانال اسپیرال بسیار مقرون به صرفه است. همچنین می توان گفت که ویژگی های منحصر به فرد کانال اسپیرال باعث کاهش هزینه های نصب می شود. کانال اسپیرال قابلیت آب بندی آسان را دارد و همچنین نشتی کم هوا باعث جریان مطلوب هوا در داخل آن می شود.
افت فشار کم در کانال اسپیرال باعث می شود که تجهیزات انتقال هوا کوچکتر و کارآمدتر شوند. از آنجایی که سطح داخلی کانال اسپیرال کاملاً صاف و صیقلی است، گرد و غبار کمتری در خود دارد و به راحتی تمیز می شود. لوازم جانبی کانال اسپیرال بسیار متنوع است.
اتصالات و تبدیل های هوا به طور بسیار کارآمدی نیازهای پیچیده توزیع هوا را برآورده می کنند و در نتیجه زمان و هزینه نصب را کاهش می دهند.
کانال گالوانیزه اسپیرال
در مکان هایی که نیاز به انتقال آلاینده های شیمیایی که خاصیت خورندگی دارند و ورق گالوانیزه به سرعت فرسوده می شود، از ورق گالوانیزه برای تولید کانال های اسپیرال استفاده می شود. ورق گالوانیزه هم از نظر سختی ورق و هم از نظر آلیاژ مقاومی که دارد در برابر فرسایش محیطی بسیار مقاوم است. و در محیط های آزمایشگاهی و کارخانه ای که نیاز به انتقال بخارات اسیدی است، کانال اسپیرال گالوانیزه انتخاب مناسبی است. ضخامت ورق گالوانیزه کانال اسپیرال نیز نقش تعیین کننده ای در عمر مفید کانال اسپیرال دارد. کانال گالوانیزه اسپیرال اغلب در طول های 3 متری تولید و عرضه می شود.
 
در صنایعی مانند باتری سازی و موارد دیگر از جمله صنایع وابسته به هوا، فضا و … در تولید محصولات خود از حوضچه های اسیدی و به نوعی فرآیند اسیدی شدن محصولات به منظور انتقال اسید انجام می شود. بخارات از محیط به کانال های انتقال هوا که در برابر خوردگی مقاوم هستند. و در برابر سایش زودرس مقاوم هستند. استفاده از کانال های گالوانیزه اسپیرال نقش تعیین کننده ای دارد. شایان ذکر است که عیار آلیاژی و عیار گالوانیزه در این امر از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است. به عنوان مثال استفاده از ورق گالوانیزه 316 در ساختار کانال اسپیرال مقاوم ترین نوع فلز در برابر خوردگی است و در عیارهای پایین تر از ورق گالوانیزه 304 و سایر موارد برای ساخت کانال های گالوانیزه اسپیرال استفاده می شود.
در مواردی که با دمیدن آلاینده خورنده از کانال اسپیرال نیاز به ایجاد شاخه های کوچک برای دسترسی نهایی به نقطه مکش باشد، از لوله های خرطومی PVC استفاده می شود تا فرآیند مکش یا دمش در کانال اسپیرال ادامه یابد. سیستم بدون نیاز به تعویض سریع او ادامه داد. از آنجایی که ساختار PVC در برابر خوردگی اسیدی نیز مقاوم است، برای باز شدن انشعاب کانال اسپیرال بسیار مناسب به نظر می رسد.
 
کاربردهای چند منظوره کانال اسپیرال در سیستم ابزار
از سالیان دور تاکنون برای انتقال هوا از کانال ها یا کانال های تهویه مختلف با مقاطع گرد و چهارگوش استفاده می شود. بر اساس محاسبات مهندسان استفاده از مقاطع مختلف کانال هوا نقش عمده ای در راندمان مکش یا دمش هوا دارد. با پیشرفت های بزرگی که در صنایع مختلف پدید آمده است، برای به روز رسانی تولید این داکت ها، مدل جدیدی به نام اسپیرال کانال به بازار مصرف ارائه شده است که توسط ماشین آلات پیشرفته و تمام اتوماتیک تولید می شود.
کانال اسپیرال از یک نوار فلزی یا یک تسمه ورقه ای ساخته شده است که به صورت اسپیرال یا در هم تنیده شده است، ساختار حجمی به خود می گیرد و یک کانالی تهویه گرد را تشکیل می دهد. با توجه به ساختار دایره ای و اسپیرال کانال اسپیرال، استفاده از آن در مواردی که کانال هوا به صورت نما یا اکسپوز به راحتی قابل نصب و مشاهده است و در سال های اخیر این موضوع مورد استقبال گسترده قرار گرفته است. در واقع ساختار و رنگ کاور کانال اسپیرال جذابیت و زیبایی دو چندانی به محیطی که قرار است در آن نصب شود می بخشد.
از جمله ویژگی های بارز کانال اسپیرال می توان به امکان تولید سریع آن توسط دستگاه و همچنین حداقل زمان نصب آن اشاره کرد. در واقع با تولید و استفاده از کانال اسپیرال در زمان صرفه جویی محسوسی می شود و از طرفی جلوه ای تزئینی به محیط می دهد. کانال اسپیرال در قطرهای مختلف و طول های دلخواه بدون محدودیت اندازه و ابعاد را می توان با سریع ترین روش تولید و به بازار مصرف عرضه کرد. قیمت، کیفیت، زیبایی و زمان مناسب برای تولید و نصب کانال اسپیرال باعث شده است تا مهندسان و کارفرمایان از آن استفاده کنند. این نوع کانال تهویه را نشان دهید.
 
کانال اسپیرال چیست و چه ویژگی هایی دارد؟
همانطور که در بالا اشاره کردیم، کانال های چهارگوش که وظیفه انتقال هوا را بر عهده داشتند، اکنون با کانال های اسپیرال جایگزین شده اند. لازم است بدانید که هنوز هم در بسیاری از سازه ها از نوع چهارگوش قدیمی برای سیستم تهویه مطبوع استفاده می شود. استفاده از این نوع کانال ها نیز مشکلاتی را به همراه داشت. با استفاده از کانال های اسپیرال گالوانیزه بسیاری از این مشکلات حل شده است
لازم به ذکر است که نوع چهارگوش این کانال ها بسیار پرکاربرد هستند و همچنان در بسیاری از مواقع بهترین انتخاب محسوب می شوند، اما فراموش نکنید که کانال های اسپیرال دارای مزیت های زیادی بوده و بهینه سازی بالایی دارند.
 
کاربرد کانال اسپیرال
همانطور که در بالا اشاره کردیم، کانال های اسپیرال مزایای زیادی دارند و کاربردهای زیادی دارند. در ادامه به توضیح برخی از کاربردهای مهم این کانال می پردازیم. شامل:
• کافی شاپ ها، فست فودها و رستوران ها
• استادیوم های ورزشی و همچنین باشگاه های ورزشی
• کلینیک ها، کلینیک ها و بیمارستان ها
• بررسی های بهداشتی
•ساختمان های مسکونی
• مراکز تجاری، پاساژها و مراکز اداری بزرگ
•کارخانه ها
• سوله های صنعتی بزرگ
• فرودگاه ها و پایانه های مسافربری
• تونل های جاده و شهر
• سیستم های دفع زباله
• سیستم های اگزوز برای گازها و بخارات سمی موجود
• سیستم های انتقال دانه و پودر دانه
•و…
تعدادی از کاربردهای کانال اسپیرال در بالا مورد بررسی قرار گرفت. اگر می خواهید در مورد مزایای این کانال اطلاعات بیشتری کسب کنید، ادامه مقاله را بخوانید.
 
مزایای کانال اسپیرال
در حال حاضر به جای کانال های انتقال چهارگوش، از کانال های اسپیرال استفاده می شود. از مزایای این کانال می توان به موارد زیر اشاره کرد:
• طراحی زیبا
خوب است بدانید که استفاده از کانال های اسپیرال در ساختمان ها بر خلاف کانال های چهارگوش، ظاهری دو چندان به ساختمان ها می بخشد و این یکی از مهمترین مزیت های این محصول است.
• قیمت نصب نسبتا مناسب و مقرون به صرفه
یکی دیگر از دلایل محبوبیت این نوع کانال ها قیمت مناسب پیاده سازی آن است و همین امر باعث شده تا کاربران زیادی به آن روی بیاورند.
• انواع و اندازه های متنوع کانال ها
از دیگر مزایای بسیار مهم این محصول می توان به تنوع در ابعاد و جنس آن اشاره کرد. همین موضوع باعث شده تا کانال با توجه به ساختمان مورد نظر و اتصالات موجود آماده شود و خود این موضوع بسیار بهینه و اقتصادی است.
• تعمیر و نگهداری ساده و راحت
داخل این کانال به دلیل صاف بودن کانال، گرد و غبار و کثیفی کمتری را به خود جذب می کند و بسیار ساده و راحت تمیز می شود.
• داشتن لوازم جانبی زیاد
موضوع بسیار مهمی که در اینجا باید به شما بگوییم این است که لوازم جانبی کانال اسپیرال به راحتی در بازار پیدا می شود و دیگر نگران نبود آن ها نباشید.
• تولید صدای بسیار کم
استفاده از این نوع کانال ها به آرامش محیط کمک می کند. زیرا صدای بسیار کمتری نسبت به نوع چهارگوش تولید می کند.
• افت فشار بسیار کم
لازم به ذکر است که استفاده از کانال های اسپیرال در ساختمان ها باعث می شود که کانال ها نشتی هوا نداشته باشند و در نتیجه فشار کمتری نسبت به کانال های چهارگوش ایجاد کنند.
• اتلاف انرژی بسیار کم
از دیگر مزایای این کانال می توان به کمتر بودن سطح جانبی نسبت به نوع چهارگوش اشاره کرد. این باعث اتلاف انرژی کمتری می شود.
• ایجاد جریان هوای یکنواخت
کانال های گالوانیزه یا اسپیرال هوا را به درستی تقسیم می کند و این موضوع باعث جریان یکنواخت هوا می شود.
• توانایی تحمل تغییرات حرارتی
وجود این قابلیت باعث شده که این کانال مقاومت بسیار بالایی داشته باشد و همچنین در محدوده دمایی 30- تا 250+ درجه سانتیگراد تغییری ایجاد نکند.
• عدم نشتی هوا
کانال های اسپیرال به دلیل عایق بندی آسان و راحت هیچ هوایی از داخل کانال نشت نمی کنند و این یک مزیت بزرگ محسوب می شود. بد نیست بدانید که کانال گالوانیزه در برابر اشعه ماوراء بنفش نیز بسیار مقاوم است.
• قابلیت بازیافت
مصالح به کار رفته در ساخت این نوع کانال کاملا قابل بازیافت بوده و یکی از دوستداران محیط زیست و حامیان آن به شمار می رود.
• نیاز به جنس اولیه کمتر
شایان ذکر است که برای ساخت این نوع کانال ها در مقایسه با کانال های چهارگوش حدود 30 درصد جنس اولیه کمتری مصرف می شود. زیرا کانال اسپیرال در طول و ابعاد بزرگ تولید می شود و نیازی به اتصالات زیادی ندارد. همین موضوع باعث شده تا از قطعات و جنس اولیه کمتری برای ساخت آن استفاده شود.
 
معایب کانال اسپیرال
تمام مزایای کانال های اسپیرال در بالا ذکر شده است. لازم است بدانید که این کانال ها برای تمامی مزیت هایی که ذکر شد دارای معایبی هستند اما معایب آن به قدری کم و ناچیز است که دیده نمی شوند. در کل این محصول تنها یک ایراد دارد. همچنین این است که نمی توان آن را قبل از نصب عایق بندی کرد. همیشه باید ابتدا کانال ها و سپس عایق ها نصب شوند. این موضوع تا حدودی برای نصاب ها ناخوشایند است و کار را برای آنها سخت می کند.
تهیه و خرید تجهیزات صنعتی موضوع بسیار مهمی است که باید به آن توجه ویژه ای شود. کانال اسپیرال یکی از تجهیزات مهم و پرکاربرد در صنعت می باشد. در این مقاله قصد داریم اطلاعات مفیدی در مورد لوله اسپیرال گالوانیزه در اختیار شما قرار دهیم. توصیه می کنیم تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
 
لوله اسپیرال چیست؟
این کانال نوع جدیدی از لوله است که برای مسیروط انتقال هوا استفاده می شود. کلمه اسپیرال در لاتین به معنی اسپیرال است و این لوله ها نیز به دلیل گرد بودن به این شکل نامگذاری شده اند. این کانال های اسپیرال شکل تاثیر بسزایی در تهویه محیط های صنعتی دارند و استفاده از آنها نیز فوق العاده مقرون به صرفه است. کانال های اسپیرال گالوانیزه با توجه به کاربردهای فراوان از جنس مختلفی ساخته و تولید می شوند.
 
لوله اسپیرال یکی از اصلی ترین کانال های گالوانیزه و کانال های انتقال هوا در صنعت تهویه مطبوع می باشد. لوله گالوانیزه اسپیرال از نوار ورق گالوانیزه به عرض 14 سانتی متر به صورت اسپیرال تولید می شود. کانال اسپیرال در قطرها و ضخامت های مختلف 0.6، 0.8، 1 و 1.25 میلی متر تولید می شود. کانال های اسپیرال گالوانیزه به دلیل ظاهر زیبای خود در بسیاری از پروژه ها، رستوران ها و نمایشگاه ها به صورت اکسپوز و حضوری نصب و اجرا می شود.
 
معرفی لوله اسپیرال گالوانیزه
لوله گالوانیزه اسپیرال از استحکام بالایی برخوردار است زیرا به صورت اسپیرال تولید می شود. همچنین برای استحکام بیشتر در قطرهای بالا در لوله اسپیرال از شیاری استفاده می شود که به صورت برآمدگی اسپیرال در تمام طول لوله اسپیرال روی ورق ایجاد می شود.
این کانال ها قطرهای مختلفی دارند و می توان گفت قطر آنها از 80 میلی متر شروع می شود و حداکثر قطر این لوله ها 2500 میلی متر و طول آنها از 0.5 متر تا 6 متر گزارش شده است. توجه داشته باشید که طول استاندارد این لوله ها 3 متر می باشد.
از آنجایی که لوله های گالوانیزه اسپیرال توسط دستگاه اسپیرال تولید می شوند، بسیار سریع تولید می شوند و مقاومت بسیار بیشتری نسبت به لوله های گالوانیزه درز دارند.
 
روش ساخت کانال اسپیرال گالوانیزه چگونه است؟
روش ساخت این کانال ها به این صورت است که ورق گالوانیزه به صورت اسپیرال حول محور لوله گرد شده و در حین حرکات دورانی ساخته می شود. به همین دلیل به این لوله ها اسپیرال می گویند. این ورق ها پس از انجام حرکات دایره ای به کمک دوخت منحصر به فرد و تکنولوژی پرس فلزی به کمک نوارهای فلزی به هم متصل می شوند.
در ساخت این لوله ها دقت و حساسیت زیادی وجود دارد و به همین دلیل استحکام و مقاومت بی نظیری دارند. لبه ها و درزهای کانال اسپیرال به گونه ای است که آب بندی هوای متعادل و مناسبی ایجاد کرده و نشتی را به حداقل می رساند. جالب است بدانید که این لوله ها در رنگ هایی تولید می شوند که هماهنگی خاصی با محیط دارند و همچنین از جنس مختلفی می باشند.
 
از مهمترین فلزاتی که کانال های اسپیرال از آنها ساخته و تولید می شود می توان به موارد زیر اشاره کرد. اینها هستند:
• ورق های گالوانیزه
• ورق های آلومینیومی که برای محیط هایی با آب و هوای مرطوب مناسب هستند.
• ورق های گالوانیزه ضد زنگ که برای محیط های دارای حساسیت بهداشتی مناسب هستند.
• ورق های مس
 
ویژگی کانال اسپیرال
طول لوله اسپیرال در شاخه های استاندارد 3 متری و 6 متری تولید می شود. این امر باعث می شود که نصب و اجرای کانال گالوانیزه اسپیرال بسیار سریعتر و مقرون به صرفه تر از کانال های درز گالوانیزه باشد.
زیرا لوله اسپیرال گرد نیاز به فلنج گرد یا گوشه گرد در 3 متر دارد در حالی که در لوله های گرد گالوانیزه هر 1 متر از فلنج استفاده می شود که هزینه و زمان بیشتری برای نصب نیاز دارد. همچنین استفاده از فلنج های گرد متعدد در لوله ها و درزها ظاهر کانال های تهویه مطبوع را زشت و نامطلوب می کند.
 
از آنجایی که تولید لوله های اسپیرال گرد معمولا به صورت عمده انجام می شود، در نتیجه امکان دپو و نگهداری لوله های انتقال هوای گالوانیزه وجود دارد که باعث می شود دیگر نیازی به تولید سفارشی نباشد و در نتیجه باعث صرفه جویی در مصرف شود. زمان زیادی
کانال های اسپیرال گرد را می توان با استفاده از یک یقه یا رابط مشترک، فلنج گرد و رابط گسکت به یکدیگر متصل کرد. تکیه گاه های کانال گالوانیزه اسپیرال معمولاً به صورت نیم دایره یا دو نیم دایره و با استفاده از سیم بکسل نصب می شوند. استفاده از کانال گالوانیزه سه طرفه، کانال گرد گالوانیزه چهار طرفه، کانال گالوانیزه زانویی گرد و انواع کانال های گرد گالوانیزه، تبدیل از گرد به گرد و گرد به چهارگوش در طول کانال اسپیرال بستگی به پلان کانال تهویه مطبوع در پروژه های مختلف.
 
کاربرد لوله انعطاف پذیر در کانال گالوانیزه
استفاده از لوله فلکسیبل یا کانال فلکسیبل به عنوان شاخه ای از لوله اسپیرال در بسیاری از پروژه ها متداول است. لوله شیلنگ IFD، لوله شلنگ PL، لوله شیلنگ ترکیبی، لوله خرطومی الاستومری بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین در بسیاری از پروژه های صنعتی که از لوله های اسپیرال گالوانیزه استفاده می شود، برای انشعاب کانال از لوله های کانواس انعطاف پذیر استفاده می شود.
 
بررسی کاربرد کانال اسپیرال
استفاده از لوله اسپیرال گالوانیزه کاربردهای زیادی دارد. در ادامه برخی از مهمترین کاربردهای کانال اسپیرال را توضیح خواهیم داد:
• از این کانال های باکیفیت و مقاوم برای تهویه تهویه رستوران ها و کافه ها در حالت باز و قابل مشاهده استفاده می شود.
• باشگاه های ورزشی و استادیوم های بزرگ نیز از لوله های اسپیرال گالوانیزه برای بهبود تهویه استفاده می کنند.
• از این لوله ها برای بهبود تهویه بیمارستان ها نیز استفاده می شود.
• در سرویس های بهداشتی عمومی برای تهویه مناسب از لوله های گالوانیزه اسپیرال استفاده می کنند.
قابل استفاده در آشپزخانه های صنعتی
• قابل استفاده برای ساخت و ساز
• قابل استفاده در کارخانه های مختلف
• استفاده در ساخت تونل
• قابل استفاده در پایانه های مسافربری
• قابل استفاده در محیط های اداری و تجاری
• قابل استفاده در فرودگاه ها
• برای انتقال پودر دانه و دانه استفاده کنید
• قابل استفاده برای سیستم تیراندازی زباله
• برای سیستم های تخلیه بخار و گازهای سمی استفاده شود
• و موارد دیگر
 
بررسی مزایای استفاده از کانال های اسپیرال گالوانیزه
اکنون که با کاربردهای کانال های اسپیرال آشنا شدید، ممکن است قصد خرید و استفاده از آنها را نیز داشته باشید. در ادامه از مزایای این کانال و لوله ها بیشتر می گوییم. این مزایا به شرح زیر است:
در حال حاضر به جای کانال های چهارگوش از کانال های اسپیرال استفاده می کنند که ظاهر بسیار زیبا و جذابی دارند. (پیشنهاد تحصیلی)
این کانال ها به هیچ وجه محیط ساختمان ها، رستوران ها و کافی شاپ ها را نامناسب نمی کنند و باعث شلختگی و سردرگمی در این گونه محیط ها نمی شوند.
روش نصب کانال اسپیرال فوق العاده آسان بوده و هزینه نصب آنها نیز کاملا مقرون به صرفه می باشد.
کانال های اسپیرال گالوانیزه از تنوع نسبتا بالایی در زمینه رنگ، جنس و ابعاد برخوردار هستند و از این بابت خیالتان راحت خواهد شد.
استفاده از این کانال ها بسیار آسان است و از آنجایی که شکل دایره ای دارند، به راحتی در برابر گرد و غبار، چربی و سایر آلودگی های احتمالی تمیز می شوند.
کانال های چهارگوش که در گذشته بسیار مورد استفاده قرار می گرفتند، صدای زیادی تولید می کردند. کانال اسپیرال گالوانیزه این مشکل را حل می کند و صدای نسبتا کمی دارد. (انتخاب کانال گالوانیزه گرد یا چهارگوش)
مقرون به صرفه بودن قیمت لوله اسپیرال نسبت به سایر انواع کانال های انتقال هوا
 
مزایای دیگری که باید بدانید
افت فشار کانال ها و لوله های اسپیرال گالوانیزه کمتر از مدل چهارگوش بوده و نشتی هوا در آنها مشاهده نمی شود.
از آنجایی که سطح جانبی این کانال ها کمتر از کانال های اسپیرال چهارگوش است، اتلاف انرژی کمتری نیز دارند.
جنس اولیه مورد استفاده در ساخت لوله ها و کانال های اسپیرال گالوانیزه به مراتب کمتر از جنس اولیه مورد نیاز برای ساخت مدل چهارگوش آنها است. با اطمینان می توان گفت که حدود 30 درصد در جنس اولیه ساخت این کانال ها صرفه جویی می شود.
کانال های اسپیرال با طبیعت و محیط زیست سازگاری بالایی دارند و همچنین قابل بازیافت هستند.
اگر به دنبال خرید کانال های مقاوم در برابر اشعه ماوراء بنفش هستید، کانال های اسپیرال گالوانیزه یک گزینه عالی هستند.
این کانال ها مقاومت نسبتا بالایی در برابر تغییرات دما دارند و می توانند محدوده دمایی بین 30- تا 250+ درجه سانتیگراد را تحمل کنند.
جالب است بدانید ذخیره این کانال ها مشکلی ندارد و به دلیل زمان دچار خرابی و مشکل نمی شوند.
یکی از پرکاربردترین اتصالات در مصارف صنعتی، سه راه کانال گرد است که می توان از آن برای اتصال سه شاخه مختلف در مسیر انتقال هوا استفاده کرد. سه راهی گالوانیزه که نام دیگر این کانال است در سیستم های تهویه صنعت نفت، ساختمان، پتروشیمی و … کاربرد فراوانی دارد و نصب و استفاده از این سه پایه به دلیل پیش ساخته بودن بسیار آسان و سریع است.
 
معرفی محصول کانال اسپیرال
در صنعت تهویه مطبوع، کانال اسپیرال یکی از سریع ترین و مقرون به صرفه ترین کانال های فلزی است که در حال حاضر در زمینه کانال های تهویه مطبوع مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول هم ظاهری شیک و هم کیفیتی فراتر از سایر کانال های هوا دارد، بنابراین استفاده از آن در صنعت تهویه مطبوع اجتناب ناپذیر شده است.
گروه صنعتی تهویه مطبوع فراز با بهره گیری از ماشین آلات و تجهیزات مدرن در زمینه تولید این محصول مفتخر است جزییات بیشتری را در اختیار مصرف کنندگان این محصول قرار دهد که در ادامه به تفصیل توضیح داده شده است: کانال اسپیرال از درهم تنیدگی تسمه پیوسته. یک ورق از جنس گالوانیزه (برای استفاده عمومی)، یا آلومینیوم (برای مناطق مرطوب) یا گالوانیزه (برای استفاده در محیط های بهداشتی یا محیط های با کاربری های خاص) به صورت اتصال درز مورب ساخته می شود و سطح صاف این درز. داخل کانال باعث جریان می شود هوای داخل کانال با کمترین اصطکاک مواجه است و بیشترین دبی و بازده در جریان انتقال هوا حاصل می شود.
این درزهای مورب گرد و بدون وقفه باعث آب بندی کامل کانال اسپیرال در طول آن شده و تا حد امکان از نشتی و افت فشار احتمالی جلوگیری می کند. با توجه به تولید کانال اسپیرال توسط ماشین، دقت کار به حداکثر ممکن رسیده است، همچنین زمان تولید به میزان قابل توجهی کاهش می یابد و در روند تولید کانال اسپیرال، هم کیفیت و هم کاهش زمان تولید حرف اول را می زند.
یکی از عواملی که باعث گرایش و تمایل مهندسان و کارفرمایان محترم به استفاده از این محصول در فرآیند تهویه هوا در تهویه مطبوع شده است همین عوامل از جمله دقت در کیفیت و زمان سریع در تولید و قابلیت نگهداری این نوع کانال در قطرها، اندازه ها و طول های مختلف. . ضخامت ورق کانال اسپیرال بسته به فشار هوا و قطر کانال می تواند از 0.6 تا 1.25 میلی متر متغیر باشد.
کلمات مرتبط

لوله اسپیرال گالوانیزه – لوله گرد – اتصالات گالوانیزه – کانال گرد – لوله گرد هوا –کانال گالوانیزه – کانال استیل – کانال سازی صنعتی – دودکش موتورخانه – کانال گرد انتقال مواد – کانال گرد کولر – کانال گرد فن کوئل – کانال گرد دستگاه – کانال گرد ایر واشر – کانال گرد کولر خانگی – کانال های گرد مسکونی – کانال های گرد اداری – کانال های گرد بیمارستانی – کانال های گرد صنعتی – کانال های گرد انتقال هوای فشار – کانال گرد تخلیه هوا – اگزاست – کانال کشی – کانال گرد تهویه مطبوع – کانال گرد هواساز – کانال گرد گالوانیزه – کانال گرد استیل – کانال مدور – کانال اسپیرال- شوتینگ

اتصالات کانال گرد – خم Sشکل – خم Sشکل تبدیل – سه راهی 90درجه – سه راهی 45درجه – سه راه تبدیل 90درجه – سه راه تبدیل 45درجه – چهارراه 90درجه – چهارراه تبدیل 90درجه – چهارراه تبدیل 45درجه – شلواره 90درجه – شلواره 45درجه – شلواره تبدیل صاف – شلواره تبدیل 45درجه – دمپر برقی  – clamp – سه راه شلواره – تهویه تبدیل گرد به چهارگوش – تبدیل چهارگوش به گرد – رابط – ساپورت – ساپورت کامل – دمپر دستی – بست رولی – تبدیل گرد به گرد

 – پلانیم باکس

——————————————————————————————————————————————

کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به شرکت پیشگام سپهربرساد می باشد.هرگونه کپی برداری از مطالب و تصاویر غیر مجاز می باشد.

شرکت پیشگام سپهر برساد

مشاوره و فروش
02186017572

09120042710


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/psbduct3/domains/psbduct.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/psbduct3/domains/psbduct.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349